ILOŚĆ PORCJI                PRZYGOTOWANIE

 2 porcje                                   25 minut

 

Grillowane Brzoskwinie z Kremem TwarogowymSkładniki: 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

    1. Połówki brzoskwiń grilluj przez 5-6 minut.
    2. W międzyczasie w misce żaroodpornej rozpuść masło z miodem i tymiankiem.
    3. Następnie wymieszaj 1 łyżkę Kremu Brzoskwiniowego z Marakują z łyżeczką Przyprawy Sycylijskiej.
    4. Następnie na talerzach ułóż 3 połówki brzoskwiń i skrop roztopionym masłem z miodem i dopraw pieprzem.
    5. Na koniec wymieszaj twaróg z jogurtem i cukrem i dodaj do brzoskwiń. Udekoruj brzoskwinie gałązką tymianku i skrop Kremem Brzoskwiniowym z Marakują.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.